Kursprogram - vinter/vår 2018

Stiftelsen Ekskäret erbjuder kurser, retreats och meetups för dig som vill skapa mer välmående för dig själv, andra och samhället vi lever i. Våra kurser, retreats och meetups syftar därför till att ge individer bättre förutsättningar att leda sig själva genom praktiska verktyg samt tid för reflektion och återhämtning. Våra egna kurser, retreats och meetups leds av erfarna volontärer. Läs mer och anmäl dig nedan!

Vill du kunna leda dig själv i en meningsfull riktning trots livets vardagliga utmaningar och oförutsedda händelser? Den 2-4 mars är det dags för årets första kurs på ön då vi med vetenskapligt baserade övningar ger deltagarna nya perspektiv och insikter. Läs mer här!

Den 17 mars finns möjligheten att utforska hur du kan leva mer i linje med vad som känns meningsfullt på riktigt i ditt liv med hjälp av en paus från vardagen, genuina möten och övningar baserade på forskning. Läs mer här!

Helgkurser på ön Ekskäret

Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Vill du ha tid, distans och hjälp att reflektera över vad som driver dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet? Då är vår helgkurs på Ekskäret kanske nått för dig!

helgkurs.jpg

Retreat & kurs i självledarskap

9-11 februari
*Fullbokad*

Screen Shot 2017-12-12 at 15.25.13.png

Retreat & kurs i självledarskap

2-4 mars
*Fullbokad*

 

Endagskurser i Stockholm City

Våra ideella endagskurser är inspirerade av våra helgkurser och hålls i Stockholm City för att vara mer tillgängliga för dig som vill utveckla ditt självledarskap .

klusterkurs.jpg

Endagskurs i självledarskap

17 mars
*Fullbokad*

klusterkurs.jpg

Endagskurs i självledarskap

14 april
*Fullbokad*

 

Meetups i Stockholm City

Självledarskap kräver tid för regelbunden reflektion och tillgång till en social kontext där man kan få stöd på sin resa - därför erbjuder vi meetups i Stockholm City som är gratis för alla.

meetup.jpg

Ekskäret Meetup

21 februari
*Fullbokad*

meetup.jpg

Ekskäret Meetup

28 mars

meetup.jpg

Ekskäret Meetup

25 april