Kursprogram - höst/vinter 2018

Stiftelsen Ekskäret erbjuder kurser, retreats och meetups för dig som vill skapa mer välmående för dig själv, andra och samhället vi lever i. Aktiviteterna leds av erfarna volontärer och syftar till att ge individer bättre förutsättningar att leda sig själva genom praktiska verktyg samt tid för reflektion och återhämtning. 

 

Retreat & helgkurs 7-9/12

Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Vill du ha tid, distans och hjälp att reflektera över vad som driver dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet? Då är höstens andra helgkurs på Ekskäret kanske nått för dig?

Retreat & kurs i självledarskap 7-9/12. Kursledare är Alexandra Berg, Malin Oldsmark, Anders Eriksson och Magnus Åkerlind. Läs mer och anmälan

 
sthlm_host.jpg

Kurs Stockholm: SJÄLVLEDARSKAP

I samarbete med Folkuniversitetet i Stockholm arrangerar vi under fyra kvällar två olika kurser för dig som vill utveckla din förmåga att leda dig själv och att ta beslut i linje med vad som är viktigt för dig.

Kursen Självledarskap på Klustret i Stockholm. Startar 26/9 och kursledare är Roger Hansson. Läs mer och anmälan

Kursen Självledarskap på Klustret i Stockholm. Startar 7/11 och kursledare är Roger Hansson. Läs mer och anmälan

sthlm_host2.jpg

Kurs Stockholm: BERÄTTANDET & LYSSNANDET

I samarbete med Folkuniversitetet i Stockholm arrangerar vi under tre kvällar en kurs för dig som vill utveckla din förmåga att lyssna och berätta. Vi utforskar och lär utifrån metoden Relational Storytelling. 

Kursen Berättandet & lyssnandet på Klustret i Stockholm.  Startar 8/11 och kursledare är Helena Kallner. Läs mer och anmälan