Kursprogram - vinter/vår 2019

Stiftelsen Ekskäret erbjuder kurser, retreats och meetups för dig som vill skapa mer välmående för dig själv, andra och samhället vi lever i. Aktiviteterna leds av erfarna volontärer och syftar till att ge individer bättre förutsättningar att leda sig själva genom praktiska verktyg samt tid för reflektion och återhämtning. 

Skärmavbild 2019-01-14 kl. 13.01.42.png
 

‘THE GAP på Ekskäret’

’THE GAP på Ekskäret’ som är en ny utbildning i samarbete med Minds Unlimited som bygger på deras kurs ’Inner Growth Management’ och stiftelsen Ekskärets forskning om ’Superskills for the 21st Century’. Kursen startar den 12 mars och består av åtta kurstillfällen, mentorsamtal och avslutas med två intensiva dagar på unika ön Ekskäret.

Läs mer och anmälan!

 

Retreat & helgkurs vinter/vår 2019

Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Vill du ha tid, distans och hjälp att reflektera över vad som driver dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet? Då är vår helgkurs på ön Ekskäret kanske nått för dig?

Den första helgen äger rum 29-31 mars. Läs mer och anmälan!
Den andra helgen äger rum 12-14 april. Läs mer och anmälan

sthlm_host.jpg

Kurs Stockholm: SJÄLVLEDARSKAP

I samarbete med Folkuniversitetet i Stockholm arrangerar vi under fyra kvällar två olika kurser för dig som vill utveckla din förmåga att leda dig själv och att ta beslut i linje med vad som är viktigt för dig. Kursen heter

Den första kursen i ‘Självledarskap’ startar 27/2 och kursledare är Roger Hansson. Läs mer och anmälan

Den andra kursen ‘Självledarskap’ startar 3/4 och kursledare är Roger Hansson. Läs mer och anmälan

sthlm_host2.jpg

Kurs Stockholm: BERÄTTANDET & LYSSNANDET

I samarbete med Folkuniversitetet i Stockholm arrangerar vi under tre kvällar en kurs för dig som vill utveckla din förmåga att lyssna och berätta. Vi utforskar och lär utifrån metoden Relational Storytelling och kursen heter hos Folkuniversitetet ‘Samtalet som förändrande kraft’.

Den första kursen i ‘Samtalet som förändrande kraft’ startar 21/2 och kursledare är Helena Kallner. Läs mer och anmälan

Den andra kursen i ‘Samtalet som förändrande kraft’ startar 11/4 och kursledare är Helena Kallner. Läs mer och anmälan