På gång inom Ekskäret

Konsten att hantera en föränderlig framtid Vilka förmågor behöver vi för att möta morgondagens utmaningar? Det utforskar vi den 5:e dec när vi tillsammans med Centrum för Social Hållbarhet (CSS) bjuder in till en heldagskonferens på Moderna Museet med några av Sveriges främsta forskare. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Konsten att hantera en föränderlig framtid

Vilka förmågor behöver vi för att möta morgondagens utmaningar? Det utforskar vi den 5:e dec när vi tillsammans med Centrum för Social Hållbarhet (CSS) bjuder in till en heldagskonferens på Moderna Museet med några av Sveriges främsta forskare.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Ny endagskurs i Stockholm! Vill du reflektera över vad som är viktigt på riktigt?Under vår nya kurs "Acting in line with your values" får du möjligheten att utforska vad som skapar välmående och meningsfullhet i ditt liv med en paus från vardagen, genuina möten och övningar baserade på forskning! Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Ny endagskurs i Stockholm!

Vill du reflektera över vad som är viktigt på riktigt?Under vår nya kurs "Acting in line with your values" får du möjligheten att utforska vad som skapar välmående och meningsfullhet i ditt liv med en paus från vardagen, genuina möten och övningar baserade på forskning!

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Stiftelsen Ekskärets nyhetsbrev I september månads nyhetsbrev berättar vi bl.a. om vår nya dialogserie 'Världen vi skapar', våra kurser på ön Ekskäret och en ny spännande konferens om social hållbarhet tillsammans med Karolinska Institutet.  Läs mer hela nyhetsbrevet genom att klicka på bilden ovan!

Stiftelsen Ekskärets nyhetsbrev

I september månads nyhetsbrev berättar vi bl.a. om vår nya dialogserie 'Världen vi skapar', våra kurser på ön Ekskäret och en ny spännande konferens om social hållbarhet tillsammans med Karolinska Institutet. 

Läs mer hela nyhetsbrevet genom att klicka på bilden ovan!

En meningsfull skola? Den 23:e nov berättar Kim Törnqvist och Pamela von Sabljar om hur de i Bättre Skolor arbetar med lärare och skolledare för att göra skolor till mer välmående, meningsskapande och hållbara verksamheter. En del av föreläsningsserien 'Världen vi skapar' vars syfte är att lyfta nya perspektiv och sätt att forma världen på.  Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

En meningsfull skola?

Den 23:e nov berättar Kim Törnqvist och Pamela von Sabljar om hur de i Bättre Skolor arbetar med lärare och skolledare för att göra skolor till mer välmående, meningsskapande och hållbara verksamheter. En del av föreläsningsserien 'Världen vi skapar' vars syfte är att lyfta nya perspektiv och sätt att forma världen på. 

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

24-26 november: Grundkurs på ön Ekskäret Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Under vår grundkurs (tidigare "Att Leva Väl") får du en djupare förståelse för dina värderingar, styrkor och relationer så att du kan leva i linje med det bästa inom dig och så att du kan skapa mer välmående för dig själv och andra! Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

24-26 november: Grundkurs på ön Ekskäret

Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Under vår grundkurs (tidigare "Att Leva Väl") får du en djupare förståelse för dina värderingar, styrkor och relationer så att du kan leva i linje med det bästa inom dig och så att du kan skapa mer välmående för dig själv och andra!

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Få stöd i ditt självledarskap! Varmt välkommen till Ekskäret meetups då vi tillsammans stannar upp i vardagen för att navigera med hjälp av våra värderingar och kunskap om oss själva. Alla är välkomna på våra meetups - oavsett om du gått våra kurser tidigare eller om du mest är nyfiken! Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!  

Få stöd i ditt självledarskap!

Varmt välkommen till Ekskäret meetups då vi tillsammans stannar upp i vardagen för att navigera med hjälp av våra värderingar och kunskap om oss själva. Alla är välkomna på våra meetups - oavsett om du gått våra kurser tidigare eller om du mest är nyfiken!

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!