På gång inom Ekskäret

Screen Shot 2016-12-28 at 10.27.03.png

Stiftelsen Ekskärets nyhetsbrev

Vår co-working space Ekskäret Klustret firar ett år, en spektakulär performance med Marina Abramovic pågår just nu och missa inte möjligheten att ta del av föreläsningarna från Visdomsdagen i december 2016 är några av rubrikerna i årets första nyhetsbrev från Stiftelsen Ekskäret... 

Protuscafé varannan tisdag

Protuscafé är ett forum där medlemmar i föreningen kan umgås, göra tankeväckande övningar och ha intressanta diskussioner om allt mellan valfrihet, kärlek till konspirationsteorier. Vi börjar alltid kvällen med att laga en enklare middag tillsammans och kvällen har fokus på umgänge, lekar och skönt häng. Kom som du är eller ta med en vän.

Alv-kurser i maj 2017

ALVs grundkurs är för dig som vill utveckla din förmåga att leda dig själv. Kanske funderar du på vad som är viktigt för dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet. Du får en djupare förståelse för dina värderingar, styrkor, relationer och en riktning framåt. 

Vill du bli praktikant hos oss?

Genom att lägga ditt engagemang inom Stiftelsen Ekskäret får du tillgång till resurser, kompetens och nätverk som utvecklar utvecklar dig och ditt samhällsengagemang. 

Är du intresserad av att vara praktikant hos oss? Hör av dig!