På gång inom Ekskäret

Ny endagskurs i Stockholm! Vill du reflektera över vad som är viktigt på riktigt?Under vår nya kurs "Acting in line with your values" får du möjligheten att utforska vad som skapar välmående och meningsfullhet i ditt liv med en paus från vardagen, genuina möten och övningar baserade på forskning! Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Ny endagskurs i Stockholm!

Vill du reflektera över vad som är viktigt på riktigt?Under vår nya kurs "Acting in line with your values" får du möjligheten att utforska vad som skapar välmående och meningsfullhet i ditt liv med en paus från vardagen, genuina möten och övningar baserade på forskning!

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Få stöd i ditt självledarskap! Varmt välkommen till Ekskäret meetups då vi tillsammans stannar upp i vardagen för att navigera med hjälp av våra värderingar och kunskap om oss själva. Alla är välkomna på våra meetups - oavsett om du gått våra kurser tidigare eller om du mest är nyfiken! Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!  

Få stöd i ditt självledarskap!

Varmt välkommen till Ekskäret meetups då vi tillsammans stannar upp i vardagen för att navigera med hjälp av våra värderingar och kunskap om oss själva. Alla är välkomna på våra meetups - oavsett om du gått våra kurser tidigare eller om du mest är nyfiken!

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

 

 
10-12 & 24-26 november: Grundkurs på ön Ekskäret Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Under vår grundkurs (tidigare "Att Leva Väl") får du en djupare förståelse för dina värderingar, styrkor och relationer så att du kan leva i linje med det bästa inom dig och så att du kan skapa mer välmående för dig själv och andra! Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

10-12 & 24-26 november: Grundkurs på ön Ekskäret

Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Under vår grundkurs (tidigare "Att Leva Väl") får du en djupare förståelse för dina värderingar, styrkor och relationer så att du kan leva i linje med det bästa inom dig och så att du kan skapa mer välmående för dig själv och andra!

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

2-3 dec: Moving Stories med Helena Kallner Vill du utforska hur du påverkas i möte med andra? Under helgkursen "Moving Stories" tränar vi nyfiket utforskande och upplevelsebaserade övningar varvas med teori och samtal. Genom Relational Storytelling ser vi närmare på sambandet mellan vår personliga berättelse, vad som engagerar oss, och hur vi vill och kan påverka vår omvärld. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

2-3 dec: Moving Stories med Helena Kallner

Vill du utforska hur du påverkas i möte med andra? Under helgkursen "Moving Stories" tränar vi nyfiket utforskande och upplevelsebaserade övningar varvas med teori och samtal. Genom Relational Storytelling ser vi närmare på sambandet mellan vår personliga berättelse, vad som engagerar oss, och hur vi vill och kan påverka vår omvärld.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

 
puff_nyhetsbrev.jpg

Stiftelsen Ekskärets nyhetsbrev

I september månads nyhetsbrev berättar vi bl.a. om vår nya dialogserie 'Världen vi skapar', våra kurser på ön Ekskäret och en ny spännande konferens om social hållbarhet tillsammans med Karolinska Institutet.