På gång inom Ekskäret

Helgkurs i självledarskap Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Vill du ha tid, distans och hjälp att reflektera över vad som driver dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet? Då är vår helgkurs på Ekskäret kanske nått för dig! Kursdatum: 9-11 februari eller 2-4 mars. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Helgkurs i självledarskap

Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Vill du ha tid, distans och hjälp att reflektera över vad som driver dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet? Då är vår helgkurs på Ekskäret kanske nått för dig!

Kursdatum: 9-11 februari eller 2-4 mars.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Endagskurs på Ekskäret Klustret Vill du leva mer i linje med vad som känns meningsfullt på riktigt i ditt liv? Under en lördag utforskar du vad som skapar välmående och meningsfullhet i ditt liv med en paus från vardagen, genuina möten och övningar baserade på forskning. Vi går tillsammans på djupet i hur vi kan skapa en meningsfull vardag genom inre kännedom och självledarskap. Kursdatum: 17:e mars eller 14:e april. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Endagskurs på Ekskäret Klustret

Vill du leva mer i linje med vad som känns meningsfullt på riktigt i ditt liv? Under en lördag utforskar du vad som skapar välmående och meningsfullhet i ditt liv med en paus från vardagen, genuina möten och övningar baserade på forskning. Vi går tillsammans på djupet i hur vi kan skapa en meningsfull vardag genom inre kännedom och självledarskap.

Kursdatum: 17:e mars eller 14:e april.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Stiftelsen Ekskärets nyhetsbrev I september månads nyhetsbrev berättar vi bl.a. om vår nya dialogserie 'Världen vi skapar', våra kurser på ön Ekskäret och en ny spännande konferens om social hållbarhet tillsammans med Karolinska Institutet.  Läs mer hela nyhetsbrevet genom att klicka på bilden ovan!

Stiftelsen Ekskärets nyhetsbrev

I september månads nyhetsbrev berättar vi bl.a. om vår nya dialogserie 'Världen vi skapar', våra kurser på ön Ekskäret och en ny spännande konferens om social hållbarhet tillsammans med Karolinska Institutet. 

Läs mer hela nyhetsbrevet genom att klicka på bilden ovan!

Mod att leva autentiskt med Pamela von Sabljar Vill du förverkliga din potential och att vara en person som agerar i linje med vad som verkligen är viktigt? Vill du kunna leda dig själv i en meningsfull riktning trots livets vardagliga utmaningar och oförutsedda händelser? Då ska du komma på helgkursen på Ekskäret vi anordnar tillsammans med Pamela von Sabljar! Kursdatum: 2-4 februari. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Mod att leva autentiskt med Pamela von Sabljar

Vill du förverkliga din potential och att vara en person som agerar i linje med vad som verkligen är viktigt? Vill du kunna leda dig själv i en meningsfull riktning trots livets vardagliga utmaningar och oförutsedda händelser? Då ska du komma på helgkursen på Ekskäret vi anordnar tillsammans med Pamela von Sabljar!

Kursdatum: 2-4 februari.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Ekskäret Meetup Vill du ha samtal om vad som är viktigt på riktigt och utforska nya perspektiv på vad som får dig att må bra? Då är du varmt välkommen till våra kostnadsfria meetups på Ekskäret Klustret då vi tillsammans stannar upp i vardagen för att navigera rätt i livet. Till våra meetups är alla välkomna, både du som är gått kurs tidigare och du som bara är nyfiken.  Datum: 21:e februari, 28:e mars och 25:e april. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!

Ekskäret Meetup

Vill du ha samtal om vad som är viktigt på riktigt och utforska nya perspektiv på vad som får dig att må bra? Då är du varmt välkommen till våra kostnadsfria meetups på Ekskäret Klustret då vi tillsammans stannar upp i vardagen för att navigera rätt i livet. Till våra meetups är alla välkomna, både du som är gått kurs tidigare och du som bara är nyfiken. 

Datum: 21:e februari, 28:e mars och 25:e april.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på bilden ovan!