Back to All Events

Alv 1: Grundkurs i självledarskap


Alv 1: Grundkurs i självledarskap

Alv 1 (tidigare "Att Leva Väl") är en grundkurs för dig som vill utveckla din förmåga att leda dig själv. Kanske funderar du på vad som är viktigt för dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet. Syftet med kursen är att ge dig en djupare förståelse för dina värderingar, styrkor, relationer samt en riktning framåt. 

Upplägg

Kursen hålls fredag eftermiddag till söndag eftermiddag, med ca 15-17 deltagare, och faciliteras av ett ideellt team på totalt 4-5 facilitatorer.

Kursen har tre huvuddelar. Fredagen handlar om att förstå sig själv, sina drivkrafter och vad man upplever är viktigt i livet, det vill säga sina värderingar. Under lördagen fortsätter vi med värderingar och utforskar sedan positiva egenskaper och drivkraften att utvecklas. På söndagen fokuserar vi på behovet av gemenskap och meningsfullhet. 

Earlier Event: February 19
Connect & Retreat på Ekskäret
Later Event: March 14
Protuscafé i Stockholm