Back to All Events

iScafé! Klustret

iScafé! Klustret är ett möte med lyssnandet i fokus. Ett avslappnat fredagscafé i city, med en känsla av After Work (utan alkohol). I en smått avgörande tid för världen har iS! slagit in på det goda samtalets väg. Istället för retorik och vältalig expertis erbjuds ett möte där alla är välkomna att delta på sitt sätt.

Stockholm är i grund och botten en mötesplats med närhet som drivkraft. Men utan närvaro, inget riktigt möte. På iScafé! Klustret känner du skillnaden mellan yta och innehåll.

16:30 – 16:55 Drop in och mingel
17:00 – 18:30 iScafé!

Du kommer tas emot av en cafévärd och samtalet hålls av en dialogvärd. Tack vare vårt nära samarbete med Mindfulnessgruppen, kommer vi snabbt in i det sköna, avslappnade och vakna samtalet. Det kan vara ett (samhälls)tema, eller inte, för dessa iScaféer. Det viktiga är nyfikenheten att utforska vad ett öppet samtal i närvaro kan ge!

Dialogvärd: Per Hörberg

Earlier Event: December 2
Alv: Grundkurs