Back to All Events

Seminarium med Gestaltakademin

"Hur samskapar vi med kreativitet i komplexa organisationer utan att tappa kontakten?"

Seminariet utforskar:
1) Hur man som ledare och individ kan få en större förståelse för komplexiteten i de sammanhang man befinner sig i och hur man påverkar och påverkas av dessa sammanhang?

2) Vad kontakt innebär och hur medvetenhet om min kontakt med omvärlden bidrar till gemensam kreativitet?


Tid: 7.30 (seminariet startar 8.00)
Plats: Ekskäret Klustret, Mäster Samuelsgatan 36
Deltagaravgift: 35 kr (betala med swish eller kontant)

Kontakt: kelsey@ekskaret.nu

Ulf och Lena kommer starta igång sitt program kl 8.00 men varmt välkommen att dricka kaffe/te och äta frukostsmörgås i lugn och ro mellan 7.30 och 8.00. Det kommer finnas bröd, pålägg och frukt till. 

Kom i god tid då vi tyvärr inte kan ta med oss mat in i rummet där vi samlas för seminariet.

Facilitatorer
Både Lena och Ulf drivs av att utveckla samspelet mellan människor i organisationer genom ökad medvetenhet om vad som faktiskt pågår och hur var och en kan ta ansvar för sina egna val och ageranden. 

Ulf är i grunden socionom och har även en Masters i Gestalt i Organisation och en Fil. Lic på ämnet Människa-Maskin med inriktning på Genusforskning. Han är nu även företagsdoktorand på Mälardalens Högskola i ämnet Innovation & Design. Tidigare har Ulf erfarenhet som chef och ledare inom både privata näringslivet, offentlig sektor och idéburen verksamhet.

Lena är i botten civilekonom och har lång erfarenhet som chef och ledare i framför allt privata näringslivet med fokus på marknadsföring och kommunikation, i England, Canada och Sverige.

Om Gestaltakademin
Gestaltakademin erbjuder Europas bredaste program av utbildningar och kurser på gestaltmetodisk grund – från seminarier och introduktionsdagar till Diplomprogram som sträcker sig över flera år. Gestaltakademin är ledande i Europa när det gäller forskning, teori och praktik inom gestaltmetodiken och erbjuder marknadens mest heltäckande utbildningsprogram inom personlig utveckling, terapi och organisationsutveckling och är ackrediterade av European Association for Gestalt Therapy. 

Earlier Event: November 22
Protuscafé, Stockholm
Later Event: December 2
Alv: Grundkurs