Back to All Events

Protus: Ledarutvecklingsdagar


Ledarutvecklingsdagar på Ekskäret.
Tema SÄKERHET och RISKHANTERING

Det anordnas ledarutvecklingsdagar under höstlovet vecka 44. Under dagarna kommer vi att utbilda hur man kör båt och trucken på Ekskäret. Vi kommer gå igenom hjärt- och lungräddning och grundläggande säkerhets- och krishantering. Förutom detta kommer vi såklart hänga, bada bastu och ha superkul!

Utvecklingsdagrarna är för dig som vill bli ledare nästa sommar. Du måste också antingen varit ledare förut alternativt vara över 18 år och planera att vara ledare nästa sommar för att kunna följa med på dessa dagar. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är intresserad av att vara Ekskäretansvarig på ett läger nästa sommar, men det är naturligtvis även för er som inte vill bli Eksäretansvariga, men som ändå vill bli ledare. Du behöver inte ha några förkunskaper utan det är bara att anmäla sig!

Mer information på Protus.se

Earlier Event: October 28
Matlagningskurs med Växthuset
Later Event: November 4
Alv: Grundkurs