Jobba på Ekskäret

Är du nyfiken på en meningsfull och utvecklande erfarenhet inom vår verksamhet? De möjligheter vi kan erbjuda för tillfället beskrivs nedan.  

Praktisera hos oss!

Stiftelsen Ekskäret erbjuder utvecklande praktikplatser där praktiken utformas tillsammans så att den blir meningsfull för dig. Vi ser naturligtvis att du är intresserad av Stiftelsen Ekskärets verksamhet.

Om praktiken

Som praktikant på Stiftelsen Ekskäret blir du en självklar del i vårt team och det är viktigt för oss att praktikplatsen blir ömsesidigt meningsfull.  Vi hoppas att vi tillsammans skapar goda möjligheter för dig att ta ansvar, bidra till verksamhetens utveckling och utvecklas själv på ett personligt plan. Vi är ett litet team som arbetar med administration och att anordna olika evenemang och kurser. Du kommer vara baserad på vårt kontor i centrala Stockholm men det kommer också finnas möjligheter att vara på plats på ön i skärgården som värd vid kurser och andra besök.  

Praktikplatsen är obetald och vi ser därför gärna att din praktik ges via ett universitet, skola eller Arbetsförmedlingen.

 

Exempel på praktikområden

  • Sociala medier - utveckling och strategi
  • Webb - utveckling och publicering
  • Formgivning och design
  • Kurskoordinering
  • Eventkoordinering
  • Administration

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev och berätta om vad du skulle vilja göra tillsammans med oss. Rekrytering sker löpande.

Kontakta oss vid frågor!

Caroline Stiernstedt Sahlborn
e-post: caroline@ekskaret.se

Volontärt engagemang

En växande del av Ekskärets initiativ ALV och Protus värdeskapande sker genom volontärer som vill utföra ett viktigt och meningsfullt arbetei samskapande med andra. Genom att lägga sitt engagemang inom något av Ekskärets initiativ får man tillgång till resurser, kompetens och nätverk som möjliggör – men också utvecklar – ens idéstyrda engagemang på ett sätt som gör det verkligt betydelsefullt för en själv och vår framtida värld.

Är du intresserad av att lägga ditt engagemang som volontär hos oss? Kontakta oss så hör vi av oss!